Moderní a stylový - kancelářský nábytek k okamžitému dodání

Moderní a stylový - kancelářský nábytek k okamžitému dodání

Chcete podpořit pohodu a spolupráci v kanceláři, posílit značku a stát se atraktivnějším zaměstnavatelem? Investujte do opravdu dobrého interiéru kanceláře a zbytek bude následovat. Je to vlastně tak snadné, jak to zní, zejména pokud si vyberete jeden z našich 5 hotových stylů interiéru. Zde módní kombinace v černé a dubové barvě, která je stejná jako její název - moderní & stylová. A to nejlepší na tom je: Všechno, co vidíte na této stránce, je skladem k okamžitému dodání.

Všechny funkce, které potřebujete

Návrh obsahuje vše, co si od moderní kanceláře můžete přát: osobní pracovní místa, dobře vybavenou zasedací místnost a příjemnou společenskou zónu. Kromě toho zde najdete stínění a tlumiče zvuku, které přispívají ke klidu při práci, a praktické úložné prostory, které zároveň slouží jako rozdělovač místností. Prohlédněte si tedy nabídku a rovnou si ji objednejte, abyste zaměstnancům i kanceláři - stejně jako celému podniku - dodali nový impuls.

Ergonomická pracoviště

Nejjednodušší způsob, jak vytvořit dobrou ergonomii, je vybrat nábytek, který umožňuje snadnou změnu pracovní polohy. Do této kategorie samozřejmě patří polohovací stoly, u nichž se změna z práce ve stoje na práci vsedě provádí rychlostí stisknutí tlačítka.

Pro větší pestrost je také přínosné mít možnost střídat tradiční kancelářskou židli s aktivní židlí, kde se tělo pustí do práce, aniž byste si samotné námahy všimli. To vše ku prospěchu zaměstnanců.

Společenská zóna s lounge nábytkem

Lidé jsou společenští tvorové, kteří se cítí dobře v interakci s ostatními - a právě komunikace s kolegy je hlavním důvodem, proč mnozí dávají přednost kanceláři před prací z domova. Tyto pozitivní pocity lze snadno posílit v prostředí, kde společně relaxujete.

Salonek s pohovkou, křesly a nízkými stolky podporuje pohodu i budování týmu a je stejně vhodný pro přestávky na kávu jako pro neformální setkání s kolegy a klienty. Jinými slovy, must-have.

Flexibilně zařízená zasedací místnost

Seznam požadavků na dobrou zasedací místnost je dlouhý. Interiér musí být funkční, podněcovat kreativitu a být přizpůsobitelný pro malé i velké skupiny, stejně jako pro prezentace, diskuse a workshopy v různých formátech, včetně fyzických, digitálních a hybridních setkání.

Stůl ve tvaru lodi usnadňuje všem účastníkům vzájemný výhled a židle s nízkými opěradly dodávají místnosti vzdušnost. Pro dosažení nejlepších výsledků přidejte vhodnou tabuli, audiovizuální vybavení a odhlučnění.

Zajištění soukromí a tlumení zvuku

V otevřeném prostředí musí design interiéru pomáhat zaměstnancům soustředit se. Pak mohou mít velký význam paravány na stolech, které chrání před zvukovými i vizuálními rušivými vlivy.

Máme také řešení
pro krátké porady uprostřed pracoviště, aniž by rušily kolegy. Umístěte proti sobě dvě křesla s vysokými bočnicemi, které tlumí zvuk a poskytují soukromí, a získáte odlehlou plochu - ideální pro malé soukromé schůzky.

Úložný prostor a rozdělovač místností v jednom

Regál a skříňka mohou mít v kanceláři několik funkcí. Kromě těch zřejmých, které nabízejí praktický úložný prostor a udržují v kanceláři pořádek, lze volně stojící regály a skříně použít také jako děliče místností, které optimalizují otevřený půdorys a rozdělují místnost na jednotlivé zóny. Kromě toho přispívají také k lepšímu ozvučení kanceláře.

Několik funkcí - a několik výhod, tedy.

Máte zájem o spolupráci?

Vyplňte následující formulář a my se vám během následujících 2 pracovních dnů ozveme.
Typ organizace
Vaše zprávaPřílohy
Kliknutím na tlačítko "Odeslat" souhlasíte s Ochranou osobních údajů.

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...