Kancelářská židle, která se postará o vaši pohodu: HURRAY

Kancelářská židle HURRAY: Zlepšení pracovní pohody

Naše nově navržená kancelářská židle HURRAY je vyrobena tak, aby poskytovala maximální oporu a volnost pohybu po celý pracovní den. Díky svému jedinečnému tvaru a mnoha snadno použitelným možnostem nastavení je tato židle ergonomickým zázrakem, který podporuje pohodu na pracovišti - to, čemu rádi říkáme „štěstí v práci“. Není divu, že se jmenuje HURRAY!

Cesta k dokonalé kancelářské židli

Vydali jsme se na cestu, která vám i vašim kolegům usnadní správné a pohodlné sezení během dlouhých kancelářských hodin. Naším cílem bylo vytvořit optimální kancelářskou židli - kousek skandinávského designu, který nejen poskytuje správnou ergonomickou oporu, ale také se snadno nastavuje a užívá.

Spolupráce s odborníky

Navrhování nových produktů je součástí naší DNA, přičemž zhruba 30 % našeho sortimentu navrhujeme a vyrábíme sami. Náš dobře zavedený proces od studie proveditelnosti až po hotový výrobek zahrnuje neustálé zlepšování a učení. V případě modelu HURRAY jsme se radili s odborníkem na ergonomii, který nám poskytl poznatky o anatomii a základech sezení. Na základě těchto poznatků pak náš konstrukční tým vytvořil nové a vylepšené řešení sezení.

Úzce jsme také spolupracovali s italským výrobcem Linea Fabbrica, specialistou na funkci a tvar kancelářských židlí. Naším cílem bylo vyrobit židli s relevantními, uživatelsky přívětivými funkcemi, pohodlným sezením a atraktivním designem. Prostřednictvím diskusí a skicování jsme vyvinuli židli, kde je každá součást promyšleně navržena a účelná. Bylo pro nás také důležité vyzkoušet, jak tyto části fungují společně, aby vytvořily ideální kompletní výrobek.

Snadné nastavení pro správné sezení

Častým problémem je pochopit, jak nastavit kancelářskou židli. Věnovali jsme mnoho času a energie tomu, aby byl tento proces jednoduchý a rychlý. S židlí HURRAY si bez námahy najdete pohodlnou a ergonomickou polohu sezení. Kvalitní mechanismus se ovládá pouhými dvěma páčkami, které umožňují nastavit funkčnost náklonu, hloubku sedáku a výšku sedáku pro správné držení těla a pohodlný úhel kolen. Díky jednoduchosti můžete využít všechny varianty, které židle nabízí.

Kvalitní židle s dlouhou životností

Vývoj našich vlastních výrobků nám umožňuje optimalizovat každý aspekt, od ergonomie a pohodlí až po trvanlivost. Židli HURRAY jsme navrhli s vyměnitelnými díly, abychom zajistili dlouhou životnost. Židle je vyrobena z kvalitních komponentů, které lze v případě potřeby vyměnit, což výrazně prodlužuje její životnost - židle se tak stává dlouhodobou investicí a spolehlivým kancelářským společníkem.

HURRAY je nejen chytrá volba pro dnešek, ale i pro budoucnost. Díky své dlouhé životnosti je to rozumná investice. Jeho udržitelná konstrukce je patrná i na konci jeho životního cyklu; všechny díly lze recyklovat. Židli tak lze opravit nebo rozebrat, což přidává další plus pro HURRAY.

Funkční design opěradla

HURRAY podporuje zdraví a pohodu od samého začátku. Jeho jedinečná, zúžená konstrukce horní části umožňuje plný pohyb ramen, čímž podporuje prokrvení krku, ramen a horních částí paží. Tvar opěradla je nejen jedinečný, ale také podpůrný a kopíruje přirozené esovité zakřivení páteře od bederní až po hrudní oblast. Její mírně konkávní tvar poskytuje dodatečnou oporu a celé opěradlo lze výškově nastavit tak, aby poskytovalo oporu tam, kde ji nejvíce potřebujete.
Kancelářská židle HURRAY
9 999 Kč

Promyšlená podpora celého těla

Krční opěrka, která je navržena tak, aby podpírala spíše krk než zátylek, je nastavitelná podle individuálních potřeb. Stejně tak opěrky rukou jsou nastavitelné ve 4D: výškově, do stran, dopředu/dozadu a pod úhlem dopředu/dozadu, což zajišťuje správnou oporu rukou bez ohledu na polohu, aby si svaly krku, ramen a horních končetin mohly odpočinout.

Pevný sedák pro maximální pohodlí

Navzdory všeobecnému přesvědčení poskytuje pevný polštář lepší dlouhodobou oporu. Abychom maximalizovali pohodlí po celý pracovní den, vybrali jsme pro sedadlo HURRAY silný a pevný sedák. Přední okraj sedáku je zaoblený, aby se minimalizoval tlak na zadní část kolen a stehen.

Jasná volba - nyní i v budoucnu

Naše nově navržená kancelářská židle HURRAY je vyrobena tak, aby vám i vašim kolegům poskytovala co nejlepší oporu a volnost pohybu během pracovního dne. Její nadčasový skandinávský design a vynikající ergonomie mohou zvýšit pohodlí, pohodu, a tím i efektivitu ve vaší kanceláři na dlouhá léta dopředu. HURRAY je jasnou volbou.
Další možnosti: Pokud jste se rozhodli, můžete zvážit ještě další dvě možnosti. Zaprvé barvu vyměnitelného čalounění, které je k dispozici v šesti odpovídajících odstínech. Za druhé, zda dáváte přednost vysokému, nebo nízkému opěradlu. Co si vyberete?

Proč zvolit židli HURRAY?

  • Pratelné, snímatelné potahy židle,
  • možnost výměny náhradních dílů pro delší životnost židle,
  • individuální nastavení židle pro nejlepší ergonomii,
  • atraktivní skandinávský design.