Detaily tvoří celek ve společnosti Beslag Design

Detaily tvoří celek ve společnosti Beslag Design

Skutečnost, že design a kvalita jsou základními kameny podnikání společnosti Beslag Design, je patrná všude v jejich nové kanceláři a skladu v Båstadu. Budova navržená architektem Kayem Linghoffem spojuje zajímavé detaily do harmonického celku - včetně řešení interiéru od nás z AJ Produkty, které splňuje přání společnosti z hlediska barev, formy a funkce.
Se spoluprací jsme velmi spokojeni. Nábytek je stylový, praktický a kvalitní, což má velký vliv na naši pohodu.
Hans Bergström, Beslag Design

Společnost s dobrou perspektivou

Bratři Björn a Hans Bergströmovi ušli se společností Beslag Design fantastickou cestu od roku 1982, kdy převzali firmu po svém otci. Během let, kdy stojí v čele společnosti, se díky šikovnosti a dobré pomoci svých zaměstnanců vypracovali na předního dodavatele kování a interiérových výrobků.  
 
Sortiment zahrnuje drobnosti, které mají velký význam: kliky, kování, úložné prostory a osvětlení pro domácnost i veřejné prostory. Zákazníci jsou hlavně ze severských zemí, ale zájem z kontinentu neustále roste. A díky službě Beslag Online se nyní nemusíte omezovat v tom, kam až mohou dosáhnout.

Dva lidé sedí u stolu plného papírů

Zaměření na design a kvalitu

Aby mohli pokračovat v rozvoji, rozhodli se investovat do větších prostor. A v souladu se svou obchodní myšlenkou "detaily, které tvoří celek", si pro novou budovu stanovili vysoké cíle. 
- Design a kvalita jsou pro nás důležité, říká Hans Bergström. A to se týká všeho, od našich výrobků a způsobu, jakým se prezentujeme, až po architekturu budovy a nábytek, se kterým pracujeme. 

Pohled do chodby v kancelářích společnosti Beslag Design
Pohled na schodiště v kancelářích společnosti Beslag Design

Jednotné barevné schéma

S pomocí architekta Kaye Linghoffa vytvořili nemovitost, kde je vše propojeno, uvnitř i venku. Černo-bílo-šedá barevnost je všude: na fasádě, stěnách a podlahách, na velkolepém schodišti s výtahovou věží a světlíkem, na prosklených částech a skleněných dveřích - a také na nábytku a dalším vybavení. Působí stylově, klidně a velmi příjemně.

Žena sedící u stolu
Černá skříňka s posuvnými dveřmi
Skříň MODULUS XL
10 495 Kč

Vysoké nároky na nás jako dodavatele

Výběr nábytku podléhal specifickým požadavkům na barevnost, kvalitu a spolehlivost dodávek.  
- "AJ Produkty nám doporučil náš architekt", říká Hans. "A fungovalo to opravdu dobře. Postarali se o vše od návrhu a objednání výrobku až po včasné dodání a instalaci na místě."  
 
Helena Thelanderová, vedoucí prodeje projektů ve společnosti AJ Produkty, která se specializuje na kanceláře, stála v čele procesu sestavení a dodání interiérového řešení založeného na vysokých standardech kvality.  
- "Zábavná výzva, kde jsme také nabídli speciální řešení, abychom vyhověli všem požadavkům. A dobře to dopadlo." 

Konferenční židle

Kancelářský a konferenční nábytek

Kanceláře byly vybaveny výškově nastavitelnými rohovými stoly s dalším pracovním prostorem, kancelářskými židlemi a úložnými skříněmi, kde jsou pořadače a dokumenty schovány za posuvnými dveřmi, aby nenarušovaly jednotu interiéru.  
 
Dodali jsme také stoly a židle do zasedacích místností. V největší konferenční místnosti, která je často využívána jako školící místnost, bylo zvoleno řešení s 12 menšími konferenčními stoly, které lze rozložit na klasickou přednášku nebo spojit do velké formace. Jednoduché a flexibilní řešení.

Skladovací prostory s pracovními stoly, lidmi a balicími stoly

Efektivnější procesy ve skladu

Kromě toho jsme sklad vybavili nábytkem a zařízením. Odchozí zásilky se nyní balí na balicích stolech, které lze snadno výškově nastavit tak, aby vyhovovaly výšce různých zaměstnanců. Součástí dodávky byly také přídavné police, vozíky a další příslušenství usnadňující balení. 
 
- "Nábytek, který dnes máme, je atraktivní, praktický a kvalitní, a to je velký rozdíl. Spolupráce nás tedy velmi těší," uzavírá Hans Bergström.

Chcete vědět, co pro vás mohou udělat naši odborníci na interiérový design? Přečtěte si o našich službách na tomto odkazu.

Máte zájem o spolupráci?

Vyplňte následující formulář a my se vám během následujících 2 pracovních dnů ozveme.
Typ organizace
Vaše zprávaPřílohy
Kliknutím na tlačítko "Odeslat" souhlasíte s Ochranou osobních údajů.
Byggvarubedömmningen

Svanen

möbelfakta

Ať vám neunikne žádná důležitá novinka…

Přihlašte se k odběru našeho newsletteru a nechte si zasílat tipy na nové výrobky, zajímavé články a upozornění na speciální nabídky přímo do vašeho emailu.
Prosím vyčkejte...