Zákaznická reference Krifon

Krifon má svou vysněnou kancelář!

Společnost Krifon, přední dodavatel zahradních produktů a doplňků, stála před výzvou. Jejím úkolem bylo sloučit dvě oddělení a vytvořit nové jednotné a inspirativní pracovní prostředí pro 40 zaměstnanců.
Přáli si komplexní styl a kvalitu, která by odpovídala jejich představám o nové kanceláři. Ve spolupráci se společností AJ Produkty se pustili do realizace vysněné kanceláře.
Jídelna
Po úspěšné úvodní schůzce vypracoval projektový konzultant Anniken Sørli 3D návrh nábytku, aby si zaměstnanci společnosti Krifon mohli udělat konkrétní představu o tom, jak by mohly kanceláře vypadat.
„Návrhy a nápady společnosti Krifon mě velmi inspirovaly, a když mi představili svou představu, řekla jsem si ‚wow‘.“
Projektová konzultantka, Anniken Sørli
Kancelářská buňka s výškově nastavitelným stolem
Polohovací stůl QBUS
12 835 Kč
Kromě kvality nábytku je společnost Krifon obzvláště spokojena se službami společnosti AJ Produkty. Spolupráce se vyznačovala dobrou komunikací, osobním přístupem a profesionální pomocí, a to od plánů podlah až po hotovou kancelář. Pozitivní zkušenost se servisem byla rozhodujícím faktorem, proč by si společnost Krifon vybrala společnost AJ Produkty znovu.
Společný prostor s pohovkami tlumícími zvuk
„Se službou jsme velmi spokojeni! Výrobky jsou skvělé, ale vynikají především služby. To je pro nás důležitý prvek pro opakované nákupy."
Ellen Hansen, Krifon AS
Jednací stůl
Jednací stůl AUDREY
23 045 Kč
Šatna
Šatní skříňky CLASSIC
16 215 Kč
Společnost Krifon se do nové kanceláře přestěhovala v září 2023 a výsledek je velkolepý. Barvy, detaily a celkový design vytvářejí inspirativní pracovní prostředí. Zelené židle a dubové desky na stolech dodávají kanceláři jedinečný a osobní nádech.
Černý jednací stůl se šesti židlemi

Kontaktujte nás a získejte návrh vybavení interiéru na míru

Vyplňte následující formulář a my se vám během následujících 2 pracovních dnů ozveme.
Typ organizace
Vaše zprávaPřílohy
Kliknutím na tlačítko "Odeslat" souhlasíte s Ochranou osobních údajů.